Menu

Woning Verkopen Beveren

Wil je je huis verkopen in de regio Beveren? Charlotte Immo helpt u van het begin tot het einde. Contacteer Charlotte voor een gesprek en laat je persoonlijk begeleiden in het proces van uw verkoop. Zonder zorgen uw woning verkopen, klinkt als een droom toch?!

Maak vrijblijvend een afspraak

Gratis schatting

Wij komen geheel vrijblijvend langs bij u voor een kennismakend gesprek.

Het verkopen van uw woning gebeurt op persoonlijke en professionele wijze, aan een zeer voordelig tarief! Charlotte Immo vraagt slechts een kleine commissie op de verkoop van uw woning. Is er geen verkoop, dan is er uiteraard ook geen commissie.

Persoonlijke opvolging

Bij Charlotte Immo is er steeds iemand bereikbaar, 7 op 7! Charlotte staat altijd voor u klaar, 's avonds, in het weekend en zelfs op feestdagen. Met een enorme gedrevenheid en vol enthousiasme begint Charlotte aan de verkoop van uw woning. Ze helpt u bij het opmaken van de nodige documenten zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Professionele opvolging

Naast haar persoonlijk, aanstekelijke aanpak verloopt alles ook zeer professioneel bij Charlotte Immo te Beveren. Er worden professionele foto's genomen vanuit verschillende invalshoeken, alle gegevens worden nauwkeurig bijgehouden en bij het afhandelen van een verkoop wordt er steeds rekening gehouden met de voorwaarden van beide partijen. Charlotte leidt alle gesprekken in goede banen en zorgt voor een aangename afhandeling.

Heeft u nog vragen over de werkwijze van Charlotte Immo of maakt u graag een afspraak met Charlotte. Contacteer haar dan via e-mail of het contactformulier en zij helpt u graag verder!

Ga naar onze contactpagina

  Charmant gerenoveerde woning te koop via Charlotte Immo te BeverenInstapklare woning te koop via Charlotte Immo te Beveren

 

Sluit dit venster Hou mij op de hoogte