Menu

Nieuwbouwwoning Kopen te Beveren

Nieuwbouwwoningen zijn erg in trek, niet moeilijk, ze zijn dan ook meestal energiezuinig, prima afgewerkt, volledig instapklaar en voorzien van een mooi aantal slaapkamers en een ruime woonplaats. Het zijn de perfecte woningen voor een gezin met een aantal kinderen of voor een koppel dat gesteld is op comfort. Wil je een nieuwbouwwoning kopen te Beveren? Contacteer dan Charlotte Immo voor een nieuwbouwwoning dat bij je past.

Nieuwbouwwoning met terras en/of tuin: een veilige keuze

Je geniet er niet alleen van een privéwoning met terras of eigen tuin, tegenwoordig zijn er ook gemeenschappelijke plaatsen waar je kinderen op een veilige manier kunnen spelen met buurjongens en meisjes. Bovendien beschikken ze over de nodige garageboxen, parkeerplaatsen en fietsenstallingen voor wie nog iets meer veiligheid wil.

Inrichting naar keuze

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning ben je zeker van een prima isolatie en moderne installaties in keuken en sanitair. Je hoeft het huis en de tuin enkel nog naar je eigen smaak in te richten. Wij garanderen een fantastische afwerking van alle ruimtes.

Lage kosten

De eerste jaren ben je vrij van dure onderhoudskosten, want je hebt volledig nieuwe toestellen. Elektriciteit, isolatie en verwarming zijn volgens de laatste normen en aldus zuiniger dan bij een te renoveren huis of reeds bestaande woning.

Ben je geïnteresseerd in een nieuwbouwproject of wil je een nieuwbouwwoning kopen te Beveren? Vraag meer informatie aan bij Charlotte Immo.

Ontvang meer informatie

  NIeuwbouwwoning kopen te Beveren via Charlotte ImmoRuime, moderne living in een nieuwbouwwoning te koop in Beveren via Charlotte ImmoModerne badkamer in nieuwbouwwoning te koop in Beveren via Charlotte Immo
Sluit dit venster Hou mij op de hoogte